Times of Suriname

-aPeV Vtelt PeninJ EiM

-

92(7%$/ -ames 5odrtguez heeft geen plan nen om %a\ern 0nchen te verlaten. 'e middenveld­er wordt deze maand in verband gebracht met een rentree bij 5eal 0adrid maar zegt zich goed te voelen in 'uitsland. %a\ern huurt -ames in prin cipe nog een seizoen van 'e Koninklijk­e en heeft een op tie tot koop. $ls die wordt gelicht ziet de Colombiaan zichzelf nog jarenlang voor %a\ern voetballen.

,n gesprek met de interna tionale pers zegt -ames dat zijn toekomst bij %a\ern ligt. ³(r zijn veel geruchten en er wordt over veel clubs ge sproken maar ik denk nu aan %a\ern. 'at is mijn heden en ik ben hier gelukkig´ aldus de jarige internatio­nal.

³-a waarom niet"´ reageert -ames op de vraag of hij open staat voor een langer verblijf bij %a\ern als de club ge bruikmaakt van de optie tot koop. ³%a\ern is een grote club een absolute topclub. ,k ben hier op mijn plek. :aarom zou ik hier niet jaren kunnen blijven" $ls ze mij hier wil len hebben dan ben ik daar dankbaar voor. %a\ern heeft me vertrouwen gegeven en ik voel de liefde van de club. +et zou een goede optie zijn om hier nog jaren te blijven.´ 9orig seizoen was -ames goed voor doelpunten en as sists in competitie­duels. 6inds hij in de %undesliga speelt heeft hij zijn mening over de competitie bijgesteld. ³+et is een sterke competitie en je speelt altijd in volle sta dions. 'e atmosfeer is altijd goed. ,k geniet van deze com petitie´ vertelt hij. ³,k had verwacht dat het niet zo goed zou zijn maar het niveau is goed. 'e %undesliga wordt buiten 'uitsland niet vaak bekeken dus daarom zeg ik dat. $ls je erin speelt kijk je er anders tegenaan. 9oor mij is het een topcompeti­tie.´

(VI)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname