Times of Suriname

%HDFKYROOH\EDOOHUV PDNHQ PRHLOLMNH SHULRGH PHH

-

BEACHVO//E<BA/ ± De dames en heren beachvolle­yballers hebben hun tweede wedstrijd gisteren verloren tijdens de 23ste CentraalAm­erikaanse en Caribische spelen (Cacso CAC Games) die in Barranquil­la, Colombia worden gehouden. Cheryl Brunings en Sandrina Hunsel verloren met 12-21 en 1421 van het Puertorica­anse duo Allanis Navas Sanchez en Maria Gonzalez, terwijl Joshua Dwarkasing en Keven Sporkslede met 17-21, 21-17 en 12-15 verloren van Carlos Escobar en David Vargas van El Salvador.

“Het is alles of niets. Niets meer te sparen, maar gewoon losgaan”, stelt Hunsel. Coach /ionel Blokland zegt dat er wordt gespeeld voor alle 22 plaatsen. “Nu gaat het dus erom een betere plek te hebben voor de volgende ronde de seats dertien tot en met 22. We gaan voor het hoogste.” Hunsel was aardig teleurgest­eld na de game tegen Puerto Rico. “We hadden ze eerlijk gezegd kunnen pakken, maar het leek alsof het tot twaalf lukte. Daarna leek niets meer te werken zij gingen naar 21 en wij bleven hangen rond de twaalf en dertien. Het was vreselijk lastig”, aldus Hunsel. =e vond haar blok veel minder dan zaterdag, terwijl ze zich conditione­el juist beter voelde. “Ik zat er juist lekker in. Daarom dat het me zo hard slaat. Die teleurstel­ling is groter.”

“Teveel errors”, oordeelde coach /ionel Blokland bij heren. Hij schreef de langzame start toe aan het laat opwarmen van zijn spelers. “Een gemiste kans”, erkende hij. Dwarkasing vond dat Suriname verzuimd heeft door te drukken. “We hebben niet afgemaakt”, was zijn conclusie. Het stond in de derde set 11-11 toen Suriname door fouten de wedstrijd uit handen gaf.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname