Times of Suriname

0HQJDR YHUVWHUNW ]LFK PHW VWUDDWYRHW­EDOOHU 9DQ *LOV

-

=AA/VOETBA/ - Mengao wil niets aan het toeval overlaten om het kampioensc­hap in de hoofdklass­e van de Surinaamse =aalvoetbal­bond binnen te halen. Het team heeft zich tijdens de tussentijd­se transferpe­riode versterkt met de bekende straatvoet­baller Edward van Gils.

Van Gils is de eerste internatio­naal bekende straatvoet­baller in de wereld. Hij staat meer bekend als de straatvoet­baller µGodfather¶. Hij beschikt hierdoor over tal van zaalvoetba­ltrucjes en Mengao zal met deze aankoop azen op het kampioensc­hap. De grootste horde zal Styx-KG zijn, dat de afgelopen jaren de zaalvoetba­lsport domineert en gezien wordt als hét team. Naast Van Gils heeft Mengao doelman Cleber Alvees Silva en Ismail Hamdaoui binnengeha­ald. Verder heeft Ailton Paiva zijn technische staf versterkt. Waar Mengao heel actief is geweest, heeft Styx-KG het rustig aan gedaan. De titelverde­diger heeft Brito de Oliveira weer op de lijst geplaatst en neemt Mitchell Remak over van Djogo 2000.

Naast deze twee titelkandi­daten heeft nieuwkomer All Stars zich ook versterkt. Het neemt Isveraldo Pengel en Raydel /ioe Anjie over van Inter Jakin, terwijl Benjamin Saling en Shaquile van Troo overkomen van Giants. =waluw¶ 6 neemt Raynel Gambier over van Djogo 2000, terwijl /orenzo Tolud van All Stars naar The /ions gaat. FCB heeft twee spelers aangetrokk­en. Arrigo Watchman van Palo en Terrance Pinas van Inter Jakin zullen nu spelen voor de promovendu­s, die nog in de race is om een plaats in de play-offs.

 ??  ?? Cheryl Brunings en Sandrina Hunsel van Suriname tijdens Colombia. (Foto: VSJS)
hun beachvolle­ybalwedstr­ijd
in
Cheryl Brunings en Sandrina Hunsel van Suriname tijdens Colombia. (Foto: VSJS) hun beachvolle­ybalwedstr­ijd in

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname