Times of Suriname

-HQQLIHU /RSH] QRJ VWHHGV YRO YDQ KDDU VXSHUVWHU

-

Jennifer Lopez is nog steeds verliefd op haar vriend honk baller $le[ Rodriguez en ze grijpt zijn ste verjaardag aan om die liefde in ware aan bidding te uiten.

“Schatje, tijd met jou door brengen de laatste anderhalf jaar..., de echte jou meer en meer leren kennen... Elke dag word ik verrast door de genereuze, liefhebben­de per soon die je bent voor mij en voor iedereen om je heen... je brengt energie en gelach, waar je maar gaat.”

En dat is nog lang niet alles. “+et meest onder de indruk ben ik van de man die je wilt worden... je groeit elke dag... je reikt naar nieuwe hoogten, nieuwe inzichten, nieuwe dromen en nieuwe doelen. JE BEN7 EEN S83ERS7ER, een kracht van de natuur, een visionair en een echte heer.” =e heeft dan ook een bij zondere wens voor haar ja rige man. “Ik hou van je en wens jou vandaag en elke dag alle goedheid en over vloed die *od en het univer sum te bieden hebben. FIJNE 9ERJ$$R'$* mijn mooie man. Ik hou van je.”

Naast de tekst, plaatste ze ook nog een eerbetoon op video aan haar vriend, met liefde volle plaatjes van hen en hun gezin. J Lo en Rodriguez kre gen in maart vorig jaar een relatie en uitten sinds die tijd voortduren­d hun liefde voor elkaar. =e hebben het regel matig over een huwelijk ge had. 0aar Jennifer heeft ook aangegeven dat ze hier geen haast mee wil maken, al gin gen er vorig jaar nog geruch ten dat ze zich al verloofd zouden hebben.

(De Telegraaf/Foto: com)

brides.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname