Times of Suriname

'E]E HONG OEEIT DOS EEN EFHTE GIYD

-

Drie sportwagen­s, een boot, 175 zonnebrill­en en 45 euro per portie eten deze hond leeft als een echte diva

Drie auto¶s, een boot en 175 zonnebrill­en 3rincess &leopatra Superchill heeft het allemaal. De zevenjarig­e %ritse hond leidt een echt luxe leventje en daar heeft haar baasje wel heel veel geld voor over. $lleen al haar eten kost 45 euro per portie. 3rincess &leopatra Superchill, een staffordsh­ire bull terrier, leeft als een echte superster. Haar baasje $nthony :elsh beschrijft de viervoeter als ³zijn dochter´ en wil niet dat zij iets tekort komt. =o heeft de hond 65 outfits, 175 zonnebrill­en en een kinderwage­n die maar liefst 1.694 euro kostte, zodat ze haar pootjes zeker niet vuil kan maken.

2mdat 3rincess &leopatra Superchill net zeven jaar is geworden, besteedde haar gulle baasje nog eens 1.129 euro aan cadeautjes. De jarige kreeg onder andere een nieuwe set tennisball­en en een op maat gemaakte mountainbi­ke. 2p haar verjaardag­sfeestje kon &leopatra ook nog smullen van een gepersonal­iseerde verjaardag­staart.

:elsh koopt alleen het beste hondenvoer voor zijn hond, en betaalt ongeveer 45 euro per portie. Hij gaf zijn ³dochter´ ook al drie sportwagen­s cadeau en laat haar meerdere keren per maand verwennen in een schoonheid­ssalon.

³&leo is gewoon geweldig en heel uniek. 0ensen denken misschien dat ik haar verwen, maar ze is als een dochter voor mij. Ik wil haar alles geven wat ze nodig heeft´, aldus :elsh. ³=e laat me elke dag lachen en toont dat ze mij graag ziet. =e is een legende.´ De obsessie van :elsh begon toen hij de viervoeter als pup uit een kooi redde. 2ok de moeder van &leopatra werd toen bevrijd. &leopatra is nu een echte superster en doet mee aan talloze hondenshow­s. (HLN/Foto: Agency)

Caters

News

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname