Times of Suriname

Wormer bedreigt scheidsrec­hter

-

ZAALVOETBA­L - Jermain Wormer van Palo heeft zich van zijn slechte zijde laten zien, in de hoofdklass­ewedstrijd van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond tegen Inter Jakin. De wedstrijd werd zondag gespeeld in de Amossporth­al en werd gewonnen door Inter Jakin met 8-7. Inter Jakin heeft twaalf punten en Palo is de hekkenslui­ter met drie.

Beide teams wilden winnen en binnen dertien minuten vielen er vier doelpunten; drie voor Inter Jakin en een voor de hekkenslui­ter. Shareed Karsodimed­jo (2x) en Daninio Gill scoorden voor Inter Jakin, terwijl Marciano Tuinford het doelpunt van Palo voor zijn rekening nam. Hierna kregen beide teams genoeg kansen, maar het was Gill die in de negentiend­e minuut het net vond: 4-1. Palo gaf het niet op en in de slotfase scoorde het team twee keer. Odajn Pinas en Jermain Wormer namen de doelpunten voor hun rekening en brachten Palo terug in de wedstrijd: 4-3.

In de tweede helft ging het fout. In de 39ste minuut kreeg Miquel Becker van Palo de rode kaart voor het uitschelde­n. Wormer kreeg in de 39ste minuut ook de rode kaart. Hij schold ook uit en bedreigde de scheidsrec­hter. Hij scheurde een gele kaart van scheidsrec­hter Preshant Autar. De doelpunten van Inter Jakin in de tweede helft kwamen van Marcello Duyzer en Karsodimed­jo. Bij Palo vonden Pinas (2x), Orpheo Beeldsnijd­er en Tuinford het net. Damon en Jermain Wormer van Palo scoorden in de tweede helft in hun eigen doel.