Times of Suriname

Kate Winslet stelt eigen huis beschikbaa­r voor opnamen

-

Kate Winslet hoeft voor de opnamen van haar nieuwe film Blackbird de deur niet uit. De film zal in de woning van de actrice worden opgenomen, meldt

Hoewel de actrice altijd zeer terughoude­nd is als het gaat om haar privéleven, laat ze nu toch camera’s toe in haar strandhuis in West Wittering. De actrice betaalde eerder 3,2 miljoen pond (omgerekend zo’n 3,5 miljoen euro) voor de woning met acht kamers. Ze woont er samen met haar echtgenoot Ned Rocknroll en hun vierjarige zoon Bear. Ook haar kinderen uit een vorige relatie, Mia (17) en Joe (14), wonen er. wordt een Engelstali­ge remake van de Deense film uit 2014. Naast Winslet is ook Diane Keaton in de film te zien. Zij speelt een terminaal zieke moeder die nog één keer het hele gezin bij elkaar wil zien. Winslet speelt een van haar dochters. Voor Liam Payne voelde het wat raar dat hij zijn breuk met Cheryl Cole wereldkund­ig moest maken. Dat vertelt de zanger in een interview met het Britse Big Top 40.

“We gingen uit elkaar, en een paar weken later hebben we die mededeling gedaan. Toen kwam het toch weer even aan”, aldus de voormalig One Directionz­anger. “Het was een beetje alsof je het twee keer uitmaakt. Je hebt het net achter de rug en dan moet je er weer doorheen.”

Liam vond het apart het onderwerp met reporters te moeten bespreken. “Het zijn mensen die ik niet eens ken. Ik heb niets tegen ze hoor, maar het voelt vaak gewoon vreemd.” Hij denkt dat soms vergeten wordt dat ook beroemdhed­en persoonlij­ke problemen hebben. “Ik denk dat het belangrijk is je te realiseren dat achter dit soort statements mensen zitten, die dezelfde dingen meemaken als jij, ondanks dat ze beroemd zijn rijk of wat dan ook, dat doet er niet toe.”

Liam en Cheryl maakten eind juni bekend dat hun relatie na twee jaar op de klippen was gelopen. “Cheryl en ik zijn verdrietig dat we moeten aankondige­n dat onze wegen scheiden. Het is een moeilijke beslissing voor ons geweest”, aldus Liam in zijn post. Cheryl plaatste een bijna identiek bericht. De muzikanten vroegen privacy voor hun zeventien maanden oude zoontje. “Bear betekent alles voor ons”, benadrukte­n ze.

(De Telegraaf/Foto: People

Magazine)

 ??  ??
 ??  ?? Mail on Sunday.Blackbird Stille hjerte(NU/Foto: Closer Weekly)
Mail on Sunday.Blackbird Stille hjerte(NU/Foto: Closer Weekly)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname