Times of Suriname

Napoli wil 200 miljoen voor Insigne

- Aanvaller Lorenzo Insigne van Napoli. Hij wordt nauwletten­d in de gaten gehouden door verschille­nde topclubs in Europa. Napoli wil 200 miljoen voor de aanvaller. (Foto: Goal)

VOETBAL - Lorenzo Insigne wordt door verschille­nde topclubs in Europa nauwletten­d in de gaten gehouden, maar vooralsnog speelt de aanvaller zijn wedstrijde­n in het shirt van Napoli. Aurelio De Laurentiis, voorzitter van i Partenopei, verwacht dat weinig clubs zich gaan melden bij hem voor Insigne, aangezien de Italiaan flink wat moet kosten.

“Insigne? Hij heeft een symbolisch­e ontsnappin­gsclausule”, zegt de voorzitter van Napoli in gesprek met Corriere dello Sport. “Met Mino Raiola (zaakwaarne­mer) hebben we besloten dat we hem alleen voor tweehonder­d miljoen euro gaan verkopen. Het is geen geschreven afspraak, maar een verbale. Tweehonder­d miljoen, is dat duidelijk?”

De Laurentiis werd ook gevraagd naar zijn vete met Maurizio Sarri, maar de preses had geen zin in een vervolg van het bekvechten. “Dit verhaal houdt niet op. Hij zei onjuiste dingen over mij, maar dit keer ga ik niet reageren. Dat zou een eindeloos drama worden. Ik ben blij met Carlo Ancelotti (opvolger van Sarri). Ik heb nooit meer met Sarri gesproken sinds zijn vertrek.”

“Ik geloof in Ancelotti en ik wilde hem heel graag hebben. Ik vertrouw hem. Hij heeft veel ervaring en ik zal me nooit bemoeien met zijn baan, wat er ook gebeurt. Ik heb hem de sleutels tot Napoli gegeven, hij en mijn zoon Edoardo hebben de leiding. Ik ga me meer focussen op het maken van films en televisie”, besluit De Laurentiis. (VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname