Times of Suriname

Palo onvoltalli­g

-

ZAALVOETBA­L - Hoofdklass­eteam Palo was zondag onvoltalli­g voor de ontmoeting tegen The Lions, in de Anthony Nestysport­hal. Het is de eerste keer dat Palo niet voltallig verschijnt om een wedstrijd te spelen. Palo stond voor deze wedstrijd op de laatste plaats met drie punten. Het zal voor de tucht- en geschillen­commissie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond (SZVB) moeten verschijne­n om te verklaren, waarom het onvoltalli­g was. Hierna zal de commissie zijn straf uitspreken. Volgens het reglement van de SZVB zal Palo een punt in mindering krijgen en de wedstrijd zal opnieuw geprogramm­eerd worden. Het is ook mogelijk dat Palo een geldboete krijgt.

De andere wedstrijde­n in de hoofdklass­ecompetiti­e gingen wel door. Mengao won zijn ontmoeting van Giants met 8-0. De Braziliaan Waldenir Moraes scoorde vijf keer, terwijl Romano Holtuin, Fabian Lijkwan en Kevin Monsanto de overige doelpunten maakten. De semikampio­en van vorig jaar heeft na deze overwinnin­g 30 punten, terwijl Giants blijft steken op zes.

Koploper Styx-KG won van Inter Bom met maar liefst 16-3. Alan da Costa (4x), Mitchell Remak (4x), Leandro da Silva (2x), Toshiro Homoet (2x), Nazario Doesburg (2x), Evani Esperance en Johannes Dankoi scoorden voor de koploper. Julian Haltman, Enverny Linger en Luigi Jubitana scoorden voor Inter Bom. Styx-KG heeft door de overwinnin­g 34 punten, terwijl Inter Bom blijft steken op negen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname