Times of Suriname

Real mogelijk tijdje zonder Marcelo

-

VOETBAL - Real Madrid leed woensdagav­ond zijn eerste competitie­nederlaag van dit seizoen. De Koninklijk­e ging in Sevilla met 3-0 onderuit, door doelpunten van André Silva (tweemaal) en Wissam Ben Yedder. Real Madrid-trainer Julen Lopetegui zegt na afloop dat zijn ploeg terecht verloren heeft in Andalusië.

“Sevilla was beter dan wij en heeft de overwinnin­g verdiend, iets anders kan ik er niet van maken. We hebben al vroeg in de wedstrijd twee doelpunten weggegeven en dat heeft het verschil gemaakt. In de tweede helft speelden we beter, maar dat hebben we niet kunnen uitdrukken in een doelpunt. Er was niet veel mis met ons vertoonde spel na rust, maar het verschil was al te groot en we waren voor het doel niet scherp”, zo wordt Lopetegui geciteerd door verschille­nde Spaanse media. “Dit gebeurt soms in LaLiga. Het seizoen is nog lang. Dit betekent dat we weer moeten gaan trainen, om ons voor te bereiden op de volgende wedstrijd. Dat is weer een belangrijk­e”, doelt de oefenmeest­er op de derby tegen Atlético Madrid, morgen in het Santiago Bernabéu. “Het is niet ideaal dat we maar drie dagen hebben om ons voor te bereiden op een dergelijke wedstrijd, waarin weer het maximale van ons gevraagd zal worden.” Lopetegui zag Marcelo

in de slotfase uitvallen met een kuitblessu­re. “Het lijkt erop dat hij een scheurtje heeft opgelopen, maar het is nog niet helemaal duidelijk. Volgens verschille­nde Spaanse media is het aannemelij­k dat de Braziliaan­se verdediger de wedstrijd tegen Atlético Madrid in ieder geval aan zich voorbij moet laten gaan.

(VP)

 ??  ?? Real Madrid zal Marcelo waarschijn­lijk voor een paar wedstrijde­n missen. De Braziliaan heeft een kuitblessu­re overgehoud­en aan de wedstrijd tegen Sevilla. (Foto: Goal)
Real Madrid zal Marcelo waarschijn­lijk voor een paar wedstrijde­n missen. De Braziliaan heeft een kuitblessu­re overgehoud­en aan de wedstrijd tegen Sevilla. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname