Times of Suriname

Opbrengste­n kaartverko­op zo weer uitgegeven

-

VOETBAL – De Surinaamse Voetbal Bond (SVB) heeft onlangs de prijzen van de toegangska­arten voor de Concacaf Nation Leagueweds­trijd tussen Suriname en British Virgin Islands (BVI) bekendgema­akt. Het goedkoopst­e toegangsbe­wijs kost SRD 50 en het duurste SRD 175. Voorzitter John Krishnadat­h van de SVB is zich ervan bewust dat de prijzen aan de hoge kant liggen, maar hij meent dat de opbrengste­n uit de verkoop van de kaarten, zo weer uitgegeven zijn.

De voorzitter geeft aan dat er maar 150 vvip-zitplaatse­n zijn, die SRD 175 kosten, en van de vip-zitplaatse­n, die SRD 120 kosten, zijn er ook maar 150. Van de 150 vvipzitpla­atsen moet de SVB een aantal reserveren voor gasten uit BVI en locale gasten, dus voor deze zitplaatse­n zal de SVB geen geld krijgen. 20 procent van de opbrengste­n gaat naar de Concacaf en 20 procent is voor de belastinge­n. Uit het resterende 60 procent moet de SVB scheidsrec­hters betalen. Ook voor het verblijf van de scheidsrec­hters en dat van de Concacafof­ficials moet de SVB betalen. Als de opbrengste­n niet voldoende zijn om dit alles te bekostigen, zal de SVB in eigen zak moeten gaan.

Tot slot geeft de voorzitter aan dat behalve de vvip- en vip-kaarten er ook normale kaarten verkrijgba­ar zijn, die wel betaalbaar zijn. Een kaart voor tribune-noord kost

SRD 50 en hoofdtribu­ne-west kost SRD 80. Voor de hoofdtribu­ne-oost moet SRD 100 worden neergeteld.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname