Times of Suriname

Ontmoeting Shashank Vyas en Hina Khan op de set van

-

Recentelij­k hebben de acteurs Shashank Vyas en Hina Khan elkaar ontmoet op de filmset van Colors’ getiteld Roop waarin Vyas de titelrol speelt.

Dit duo heeft elkaar zeven jaar terug voor het eerst ontmoet tijdens de opnames van een advertenti­e. Beiden hadden toen een leuke tijd op de set. Over die ervaring vertelt Vyas: “Het was leuk om Hina weer te ontmoeten. We dachten beiden terug aan de tijd toen we elkaar voor het eerst hadden ontmoet voor een advertenti­eopname. Het verhaal in Roop momenteel is dat hij in het bos is verdwaald en Hina ontmoet. Ze belooft hem te helpen en geeft hem een paar tips hoe hij In de tussentijd werkt de actrice momenteel aan de film Brahmastra, waarvan ze zegt dat die het cinema volgend jaar naar een ander niveau zal brengen. een meisje ten huwelijk moet vragen. Hina heeft een klein gastoptred­en in de show. Behalve over de opnames hebben we ook over het leven en werk gesproken. Hina is nu ook veel slanker en fitter.”

(BizAsia/Foto: The Indian

India West)

Express.

Shilpa besloot na haar huwelijk met Raj Kundra haar acteercarr­ière op een laag pitje te zetten. Ze wilde tijd besteden aan haar gezin. Nu haar zoontje Viaan alweer bijna zes jaar oud is, wil de 43jarige kijken naar de mogelijkhe­den voor een comeback.

“Ik houd van acteren en sta zeker open voor een comeback naar films. Mijn zoon wordt binnenkort zes en ik heb nu meer ruimte in mijn leven. Ik besloot destijds om mijn carrière te laten voor wat het was, ondanks dat vrienden mij wel regelmatig films aanboden. Ik heb een paar interessan­te projecten voorbij zien komen en wanneer ze naar mijn mening voldoen aan wat ik wil laten zien, dan zal ik zeker tekenen. Ik wil hier echter rustig mijn tijd voor nemen. ”

De actrice is binnenkort te zien in een webserie getiteld

Deze gaat vandaag in première op Amazon Prime Video. De serie volgt een alleenstaa­nde vrouw die op zoek is naar de liefde van haar leven. Ze krijgt de keuze uit drie mannen, maar er zit een addertje onder het gras. Ze kan de heren niet zien, alleen horen. Het idee hierachter is om het uiterlijk uit te sluiten als doorslagge­vende factor bij het kiezen van een partner.

(Bollywood/Foto: Bollywoodm­irchitadka)

 ??  ?? (BizAsia/Foto: picturevir­al.in)
(BizAsia/Foto: picturevir­al.in)
 ??  ?? Hear Me, Love Me.
Hear Me, Love Me.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname