Times of Suriname

Vidal ontkent problemen met Valverde

-

VOETBAL - Arturo Vidal ruilde Bayern München afgelopen zomer in voor een dienstverb­and bij Barcelona, maar de middenveld­er had wel op meer speeltijd gerekend in Catalonië. De Chileense internatio­nal ontkent echter dat hij problemen heeft met trainer Ernesto Valverde: “Ik ben niet blij, maar als ik een probleem heb met de trainer, dan zeg ik dat wel recht in zijn gezicht.” De afgelopen dagen deden enkele posts van Vidal op social media stof opwaaien. Eerder plaatste hij louter een boze emoticon na het Champions League-duel met Tottenham Hotspur (2-4), waarbij Vidal slechts enkele minuten mocht spelen. Na het competitie­duel met Valencia (1-1), waarin Vidal niet in actie kwam, liet hij ook van zich horen op Instagram.

Vidal kwam met de opmerkelij­ke tekst: “Je gaat niet het gevecht aan met Judas, zij hangen zichzelf op.” Snel na het posten verwijderd­e Vidal beide berichten weer. De 101-voudig internatio­nal, die tot de zomer van 2021 vastligt bij de Catalaanse grootmacht, ontkent dat de opvallende berichten over zijn situatie bij Barcelona gaan.

“Dat heeft niets met sport te maken. Het is een persoonlij­ke kwestie. Daarom heb ik het ook snel weggehaald, zodat men niet ging speculeren. Ik blijf vechten. Het seizoen is pas begonnen en er komen nog veel belangrijk­e wedstrijde­n aan”, wordt Vidal geciteerd door verschille­nde Spaanse media, waaronder Marca.( VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname