Times of Suriname

Morata hoopt op langer verblijf Hazard bij Chelsea

-

VOETBAL - Eden Hazard werd afgelopen zomer na het vertrek van Cristiano Ronaldo naar Juventus al in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid, maar van een transfer kwam het uiteindeli­jk niet. De naam van de aanvaller van Chelsea zingt de afgelopen dagen echter weer rond in het Santiago Bernabéu en de Belg gooide zelf maandag extra olie op het vuur door te stellen dat hij soms aan een vertrek bij Chelsea denkt.

“Ik ben heel goed in vorm en Real Madrid is de beste club in de wereld. Ik wil er niet over liegen: als kind droomde ik er al van om voor die club te spelen. Ik droom er nog steeds van. Ik wil het er nu niet elke dag over hebben”, vertelde hij in gesprek met The Guardian. Álvaro Morata snapt de uitspraken van zijn ploeggenoo­t, maar hoopt dat Chelsea zijn sterspeler toch aan boord weer te houden: “Dat Hazard zich zo duidelijk heeft uitgesprok­en, komt omdat de situatie zo is”, vertelt de Spanjaard aan Cuatro. “Het is niet zo dat hij per se weg wil bij Chelsea, maar als Real Madrid zich voor hem meldt, is er ook niets dat hem tegenhoudt. Het is niet zoals in sommige gevallen, waarbij spelers een transfer forceren. Hij heeft nog een contract en Chelsea moet er ook een goede deal aan overhouden”, sluit Morata, die in het verleden zelf voor De Koninklijk­e speelde, af. Hazard ligt nog vast tot 2020 en is daarom naar verwachtin­g volgend jaar voor een gereduceer­de transferso­m op te halen. (VP)

 ??  ?? Eden Hazard (r), de aanvaller van Chelsea, wordt constant in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar ploeggenoo­t Alvaro Morata (l) hoopt dat de Belg blijft bij Chelsea.(Foto: Goal)
Eden Hazard (r), de aanvaller van Chelsea, wordt constant in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid, maar ploeggenoo­t Alvaro Morata (l) hoopt dat de Belg blijft bij Chelsea.(Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname