Times of Suriname

Bestuurder afgeleid door spin: botsing met tegenligge­r en voor 20.000 euro schade

-

Een 27-jarige bestuurder die probeerde om tijdens het rijden een spin dood te slaan, mag blij zijn dat hij nog leeft. Hij botste op een tegenligge­r. Resultaat: één gewonde en voor 20.000 euro schade.

“De man reed kort na 12 uur in Schopfloch in de Duitse deelstaat Baden-Württember­g met zijn Volkswagen Jetta, toen hij voor zich plotseling een spinnetje zag kruipen”, meldt de politie. “Toen hij probeerde om deze dood te slaan, belandde hij op de rijbaan voor tegenligge­rs en botste er op een VW-busje. Een passagier in het busje raakte lichtgewon­d.”

Volgens de politie is aan elk van de voertuigen voor minstens 10.000 euro schade. Of de spin heelhuids uit de crash kwam, is niet duidelijk. Wie zich bedreigd voelt met een spin in de wagen, kan zich best even aan de kant zetten.

(HLN)

1992 - Cardi B

Belcalis Marlenis Almanzar, beter bekend als Cardi B,

(New York, 11 oktober 1992) is een Amerikaans­e rapper en tv-persoonlij­kheid. Sinds september 2017 is Cardi B met rapper Offset van de groep Migos getrouwd. Ze beviel op 10 juli 2018 van hun dochter. Cardi B verwierf bekendheid door haar deelname aan de realityser­ie Love & Hip Hop: New York. Begin 2016 verliet zij deze serie, om zich op haar muzikale carrière te richten. Op 7 maart 2016 bracht ze haar eerste mixtape Gangsta Bitch Music, Vol. 1 uit. In september van datzelfde jaar volgde haar eerste album getiteld Underedima­ted: The Album. Op 6 april 2018 bracht ze haar eerste studioalbu­m onder de titel Invasion of Privacy uit.

Het album bereikte meteen plek 1 in de Billboard 200. Dit jaar benoemde Time haar tot één van de 100 invloedrij­kste personen ter wereld in hun jaarlijkse lijst.

(Foto: Daze Summit)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname