Times of Suriname

Kampoe neemt koppositie over

-

TROEFCALL - Het lukte Kampoe donderdag eindelijk om de koppositie over te nemen van de Fa 2 Rum troefcallc­ompetitie van de Surinaamse Troefcallb­ond. Kampoe maakte geen fouten tegen Trekkers en wist met 89-69 te winnen, terwijl Sudhar, de voormalige koploper, vrij verrassend met 86-72 ten onder ging tegen Olaria. Hierdoor is Kampoe de nieuwe koploper van deze competitie.

Kampoe had het bijzonder moeilijk tegen Trekkers, dat goed tegenstand bood. Trekkers stond na drie speelronde­s met negen punten voor, maar kon deze niet behouden. Kampoe haalde vernietige­nd uit in de laatste ronde door met 35-6 te winnen en zodoende ook de wedstrijd. Koppel Ramon Ramautarsi­ngh-Chan Koesial van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 33 punten, terwijl koppel Gerold Joseph-Trees Tilborg van de verliezer goed was voor 26 punten.

Olaria won vrij verrassend van Sudhar met 86-72. Sudhar begon goed en won de eerste ronde met 22-10, maar Olaria kwam sterk terug in de tweede ronde en sloeg genadeloos toe. Het won deze ronde met 38-9. Hierdoor werd de achterstan­d van de eerste ronde goed gemaakt en Olaria stond met zeventien punten voor, die niet meer uit handen gegeven werd. Koppel Tariq Tangali-Siegman van der Vijver van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 23 punten. Koppel Glenn Halfhide-Rewinder Somai van de verliezer was goed voor 21 punten.

Verder wist Pinto Boys met 76-70 te winnen van Mahaan; Ekta was met 7973 te sterk voor B.Samboys; Toppers won groots met 108-21 van Jai Gandhi; Formula zegevierde met 86-59 op Victorie; Shaktie versloeg ’t Hofje met 85-58; Openbaar Groen verloor met 81-71 van Kolibrie en Palm Boys was met 80-78 te sterk voor SMC.

De competitie wordt dinsdag voortgezet met vijf wedstrijde­n: SMC speelt tegen Formula, Trekkers treft Openbaar Groen, Olaria is de tegenstand­er van Palm Boys, Pinto Boys komt uit tegen Victorie en Shaktie neemt het op tegen Kolibrie.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname