Aboi­ko­ni ein­digt op de twaalf­de plaats

Times of Suriname - - SPORT -

ATLETIEK - Na­va­ro Aboi­ko­ni kon de ze­ven me­ter net niet ha­len bij de jeugd-Olym­pi­sche spe­len die in Ar­gen­ti­nië wor­den ge­hou­den. Op het on­der­deel ver­sprin­gen ein­dig­de de Su­ri­naam­se at­leet gis­te­ren in het Athle­tics Field­Ho­riz op de twaalf­de plaats met een sprong van 6.99 me­ter.

De Su­ri­naam­se at­leet mocht vier keer sprin­gen en haal­de bij de eer­ste keer een af­stand van 6.98 me­ter. Bij de twee­de en der­de po­ging slaag­de hij er niet in om de af­stand van de eer­ste po­ging te­niet te doen. Bij de twee­de po­ging sprong hij 6.68 me­ter en bij de der­de 6.62 me­ter. Bij zijn laat­ste sprong no­teer­de hij een af­stand van 6.99 me­ter en ein­digt op de twaalf­de plaats met een deel­ne­mers­veld van zes­tien at­le­ten.

Jos­hua Cow­ley van Au­stra­lië had de bes­te sprong van 7.71 me­ter, ge­volgd door de Cu­baan Les­ter Les­cay met een sprong van 7.65 me­ter. Dona­van Ti­to van Zuid-Afri­ka no­teer­de een sprong van 7.59 me­ter en de Ja­pan­ner Ko­ki Wada ein­dig­de op de vier­de plaats met een sprong van 7.46 me­ter. De Ame­ri­kaan Mal­colm Cle­mens had ook een sprong van 7.46 me­ter.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.