Times of Suriname

West United en Papatam gaan voor tweede overwinnin­g

-

VOETBAL - Het Coroniaans­e team West United en Papatam hebben vandaag en morgen de mogelijkhe­id om aan kop te gaan in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). West United ontvangt in het Vriesdesta­dion A Coconut, terwijl Papatam morgen tegen Nishan’42 in het Andre Kamperveen­stadion speelt. Beide wedstrijde­n staan geprogramm­eerd voor 16.30 uur.

West United opende het seizoen in de hoogste divisie van Suriname met een 1-0 overwinnin­g op Botopasi en zal voort willen boorduren op dit goede resultaat. Makkelijk zal het team het niet krijgen, aangezien A Coconut in zijn eerste wedstrijd een voorsprong uithanden gaf en met 3-2 verloor van Papatam. Beide teams zullen hun beste beentje voortzette­n om de drie punten te halen.

Papatam aan de andere kant zal zijn inspiratie halen uit de overwinnin­g tegen A Coconut en proberen om de tweede wedstrijd ook in winst om te zetten. Nishan’42 verloor heel nipt van Transvaal met 2-1. Nadat Ricardo Faerber voor Nishan’42 en Jerny Faerber voor Transvaal hadden gescoord, was het Regillio Abiting die diep in blessureti­jd de genadeslag gaf aan Nishan’42. Het team zal daarom proberen een beter resultaat te halen tegen Papatam.

De wedstrijde­n SNL-Inter Moengo Tapoe, NotchRobin­hood, TransvaalP­VV, Voorwaarts-Leo Victor en Broki-Walking Boyz Company zijn uitgesteld, omdat ze spelers hebben in de nationale selectie die voor een trainingsk­amp is vertrokken naar Amerika. De ontmoeting tussen Santos en Botopasi is uitgesteld wegens de rechtszaak die Flora aanhangig heeft gemaakt tegen Santos en de SVB.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname