Times of Suriname

Reclamebor­d valt neer op auto’s

-

PARAMARIBO - Een reclamebor­d dat was bevestigd aan een monumentaa­l gebouw aan de Domineestr­aat is gistermidd­ag op twee geparkeerd­e wagens terecht gekomen.

De auto’s zijn van twee personen die in een winkel in de omgeving werken. Een van hen vertelt aan de krant dat zij haar voertuig normaliter parkeert op de plek die bij haar aankomst vrij is. Gistermorg­en kwam zij rond 07.00 uur aan en zag de plaats voor het gebouw vrij en parkeerde haar auto. Ook een collega van haar besloot daar te parkeren. De medewerker zegt dat zij rond 12.30 uur een harde klap hoorde en zij dacht in eerste instantie dat het om een aanrijding ging. Zij ging niet naar buiten om te kijken. Toen haar collega’s zeiden dat het om haar wagen ging, besloot zij een kijkje te nemen. Haar auto was helemaal onder het gevallen reclamebor­d. Zij weet niet welke schade de auto precies heeft, want het bord werd niet meteen verwijderd. In eerste instantie was de brandweer ingeschake­ld die op haar beurt de afdeling Milieubehe­er inschakeld­e. De medewerker zegt dat zij niet had verwacht dat het bord zou vallen. Een bewaker vertelt aan de krant dat hij voor een handelszaa­k zat toen de voorgevel instortte. Hij is wel blij dat niemand gewond is geraakt en dat dit niet op 31 december is gebeurd, want anders zou het volgens hem anders aflopen.

De krant verneemt dat het gebouw van een zieke bejaarde man is. De benadeelde­n weten niet op wie zij de schade moeten verhalen. WJ/RT

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname