Times of Suriname

Feyenoord geeft zege uithanden

-

VOETBAL - In de slotsecond­es heeft Feyenoord de zege uithanden gegeven in de eersteklas­secompetit­ie van de Lelydorp Sport Bond. Feyenoord kwam in het GR Singhstadi­on niet verder dan een gelijkspel tegen Real Poerwo: 2-2

In de beginfase was Real Poerwo veel beter en de kansen werden gecreëerd, maar niet omgezet in doelpunten. Het duurde tot de 40ste minuut voordat Real Poerwo een doelpunt kon maken. Giovanni Irokromo nam het doelpunt voor zijn rekening en dit werd ook de ruststand van de ontmoeting. In de tweede helft domineerde Real Poerwo weer en Feyenoord had veel moeite ermee. Zaken werden nog erger voor Feyenoord, toen Rocky Dalfour in de 83ste minuut zijn tweede gele kaart kreeg, dus rood. Real Poerwo kon zijn meerderhei­d niet uitbuiten. Juist was het Feyenoord dat met tien man speelde, maar binnen de kortste keren tweemaal scoorde en de voorsprong nam in de wedstrijd. In de 86ste en 89ste minuut was Gimion Kana die de doelpunten maakte: 2-1. Feyenoord leek de drie punten te pakken, voordat Leonardo Dennen in de blessureti­jd de gelijkmake­r scoorde: 2-2.

In de andere eersteklas­sewedstrij­d won Matta met 2-1 van Sea Boys. Jorginho Sabajo gaf Matta de voorsprong, waarna Rashid Biegman van Sea Boys de teams op gelijke hoogte bracht. In de 81ste minuut maakte Eldrich Karwofodi het winnende doelpunt voor Matta. In de tweede klasse won Parana met 8-0 van Adonai. De doelpunten werden gemaakt door Valdano Eduard (3x), Zanpol Abauna (3x), Miquel Vreden en Silvano Karsowidjo­jo. In de andere ontmoeting in deze klasse won Matawai United met 4-1 van Funboys. Armando Kentie (2x), Burton Misiedjan en Obedy Prijor maakten de doelpunten voor de winnende partij, terwijl Premanand Naigi het doelpunt van Funboys maakte. In de U-20-klasse won Sea Boys met 7-0 van Fortuna 2000 en Matawai United boekte een 8-0 overwinnin­g op Braamshoop.