Times of Suriname

Tramos start met zege

-

VOETBAL - Kampioen Tramos heeft zijn openingswe­dstrijd bij de Domburg Sportbond gewonnen. In het DSB-stadion werd Kitha aan een kant gezet met 3-1, na een 2-1 ruststand. De opening werd verricht door directeur John Muntslag van de Surinaamse Voetbal Bond. Tramos begon de ontmoeting heel dominant, maar keek in de 21ste minuut tegen een achterstan­d aan. Kevin Sabajo scoorde. Kitha kon maar enkele minuten genieten van deze voorsprong, want in de 22ste minuut trok Rafihio Afata de teams op gelijke hoogte. Even later was het Marvin Nijda die ervoor zorgde dat Tramos voor de eerste keer een voorsprong nam in de ontmoeting. In de tweede helft was het Furgill Nijda die ervoor zorgde dat de drie punten naar de kampioen gingen.

In de andere wedstrijd won Kesuzu met 3-1 van Anuraagh. Mike Tjong Ajong en Gregory Drielingen gaven Kesuzu een 2-0 voorsprong, voordat Roberto Phoelli de achterstan­d verkleinde. In de tweede helft was het weer Drielingen die het derde doelpunt maakte. Anuraagh eindigde de wedstrijd met twee mannen minder, doordat Manuel Room en Melvin Lansoe de rode kaart kregen. Arsenal won van Wedjaro met 3-0 door doelpunten van Shamier Nanekhan, Jair Wortel en Danio Wortel. Felu won met maar liefst 8-1 van Manhattan. Ogylvin Abauna (3x), Gideonin Amoida (2x) Yves Gaaga, Berwick Popoe en Clifton Boobo scoorden voor het winnende team, terwijl Dwight Kasanredjo het enige doelpunt maakte voor Manhattan.