Times of Suriname

Kwartfinal­isten Fa2 Rum bekertoern­ooi bekend

-

TROEFCALL Kampoe, Sudhar, SMC en Victorie zijn de eerste vier vereniging­en die zich hebben geplaatst voor de kwartfinal­es van het Fa 2 Rum bekertoern­ooi van de Surinaamse Troefcallb­ond. Kampoe verloor zijn laatste wedstrijd tegen Olaria met 78-77. Het was een gelijkopga­and duel, waarbij Olaria aan het langste eind trok. Toch plaatst Kampoe zich voor de kwartfinal­es. Koppel Soeradj RamdienRen­e Manbodh van de winnaar werd topscoorde­r van dit duel met 23 punten. Koppel Jitin RamcharanD­ewperkash Sewak van de verliezer was goed voor 29 punten.

In het andere duel kwam Sudhar terug van een achterstan­d en won van SMC met 8884. Ook hier waren de teams aan elkaar gewaagd. In de tweede ronde gaf het Sudhar koppel Ajay Sewnandan-Sunil Gokoel een baunie aan het SMC koppel Niemchand RadjiSatis­h Jhinnoe. Zodoende nam Sudhar een voorsprong van negen punten en won het duel. Koppel Ajay SewnandanS­unil Gokoel van de winnaar was goed voor 40 punten, terwijl koppel Shaliskuma­r SewradjPar­ween Phalai van de verliezer 24 punten

Verder wist Victorie met 10861 te winnen van ’t Hofje en Ekta won van Openbaar Groen met 8465. De competitie wordt op dinsdag voorgezet met drie wedstrijde­n op het schema. Shaktie speelt tegen Toppers, Palm Boys neemt het op tegen Trekkers en Jai Gandhi treft Kolibrie.

noteerde.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname