Times of Suriname

SCVU en Finabank Koi Carper winnen

-

BASKETBAL – In de hereneerst­eklassecom­petitie van de Surinaamse Basketbal Associatie boekten SCVU en Finabank Koi Carper donderdag elk een overwinnin­g. In de Ismay van Wilgenspor­thal won het respectiev­elijk van Rialto en Ruckers. SCVU is op geen enkel moment in gevaar gekomen om de ontmoeting te verliezen. Na twee quarters stond SCVU al voor met 4120. In het derde en vierde quarter kon Rialto niets doen om de achterstan­d te verkleinen en verloor de wedstrijd met 9241. Alonzo Engelhart werd de topscoorde­r bij SCVU met 23 punten, terwijl Daviero Dompig van Rialto zeventien punten scoorde.

Finabank Koi Carper had in de eerste twee quarters het iets lastig om afstand te nemen van Ruckers. Na twintig minuten spelen, ging Finabank Koi Carper de kleedkamer in met een voorsprong van elf punten (4231). In het derde en vierde quarter deed Ruckers er alles aan om de ontmoeting te winnen, maar het mocht niet baten; het verloor met 8671. Winston Leerdam van Ruckers scoorde zestien punten, terwijl Prado Archinio liefst 29 punten scoorde voor Finabank Koi Carper.

In de jongens U19klasse won CLD met 8069 van De Arend. Na twintig minuten spelen had CLD een voorsprong opgebouwd van tien punten (4232). Damain Despo van CLD werd topscoorde­r met twintig punten, terwijl Donegee Stendenbur­g van De Arend vijftien punten scoorde. De Schakel won ook in deze klasse met 7631 van Ruckers. In het eerste en tweede quarter had De Schakel een voorsprong van twaalf punten (2412). Ivanyldo HoAHing van De Schakel werd de topscoorde­r met 29 punten, terwijl Gavier Ellis van Ruckers met elf punten eindigde.

 ??  ?? Vleugelspe­ler Hirving Lozano is fit om vandaag voor koploper PSV in actie te komen in de thuiswedst­rijd tegen Heerenveen. (Foto: Nusport)
Vleugelspe­ler Hirving Lozano is fit om vandaag voor koploper PSV in actie te komen in de thuiswedst­rijd tegen Heerenveen. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname