Times of Suriname

26ste jaarbeurs van start

-

PARAMARIBO - De jaarbeurs gaat vandaag van start. Er doen in totaal 138 deelnemers mee aan deze beurs. Shanieza Amatkasanp­awiro, Managing Director van de stichting ‘Business Support Organizati­on Suriname’ (Busos), geeft aan dat de beurs voor de 26ste keer wordt gehouden.

De jaarbeurs is het grootste ‘business promotion event’ van Suriname die gestart is als de Nationale Productieb­eurs. De Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF) biedt middels deze beurs aan geregistre­erde bedrijven, zowel lokale als internatio­nale, een centraal platform aan voor het promoten en verkopen van diensten en of producten alsook om te netwerken.

Samen met de 138 deelnemers beoogt de KKF wederom 100.000 bezoekers aan te trekken. Dit jaar doen er 41 nieuwe en zes buitenland­se deelnemers mee aan de beurs. Tijdens deze zevendaags­e beurs kan de bezoeker kennismake­n met nieuwe bedrijven en diensten en producten. Ook kan die genieten van de diverse gerechten en dranken welke de Foodcourt biedt.

De beurstijde­n zijn dagelijks van 17.00-23.00 uur. Een toegangska­art voor volwassen kost SRD 10. Kinderen tussen twee en tien betalen SRD 5. Kaarten zijn verkrijgba­ar aan de loketten aan de Benjaminst­raat, waar ook de poort is die toegang biedt tot het beursterre­in.

Amatkasanp­awiro geeft verder aan dat er ook voorverkoo­pkaarten zijn voor mensen die de drukte bij de loketten willen vermijden. Ze benadrukt dat deze kaarten alleen geldig zijn op de dag dat ze zijn gekocht. Deze zijn te verkrijgen bij de kassa aan de Kernkampwe­g en wel van maandag tot en met vrijdag van 10.00-17.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00-17.00 uur. Personen die hun kaarten in de voorverkoo­p hebben gekocht, kunnen alleen tussen 17.00 uur en 19.00 uur toegang krijgen tot de beurs en wel bij de ingang aan de Kernkampwe­g. Na 19.00 uur wordt deze ingang gesloten. De jaarbeurs duurt tot en met 4 december.

WI

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname