Times of Suriname

HVV laat punten liggen

-

VOETBAL – Na drie wedstrijde­n op rij gewonnen te hebben, heeft HVV weer punten laten liggen in de eersteklas­secompetit­ie van de Livorno Sportorgan­isatie (LSO). In het Eddy Blackmanst­adion kwam het team niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Hindboys. HVV ging voor de vierde overwinnin­g op rij en was goed op weg, want het domineerde in de eerste helft en Hindboys kon maar niet in zijn spel komen. Nadat HVV tal van kansen gemist had, opende Rafundo Ajene in de 26ste minuut de score: 1-0. De dominantie van HVV stopte niet daarbij en in de 44ste minuut werd de score verder verruimd naar 2-0. Het doelpunt werd gemaakt door Nilesh Mahesh. Dit was ook de ruststand van de ontmoeting.

In de tweede helft verdween het dominante spel van HVV. Vijf minuten in de tweede helft verkleinde Miquel Hill de achterstan­d: 2-1. Zaken werden nog erger voor HVV, toen Terence Lienga in de 57ste minuut de gelijkmake­r scoorde. HVV gaf hierdoor zijn ruime voorsprong uit handen. In de resterende minuten konden geen van de teams het net vinden en de punten werden broederlij­k verdeeld.

In de tweede klasse won Welgedacht C 2 met 4-1 van Shivaz Group. Mohamed Nibar opende de score voor Welgedacht C 2, waarna Antony Akoimi deze verdubbeld­e: 2-0. Dit werd ook de ruststand van de wedstrijd. In de tweede helft tilde Nibar de score naar 3-0, waarna Keanu Uiterloo de achterstan­d reduceerde, maar Skekiel Jokoi bepaalde in de 75ste minuut de eindstand op 4-1. De LSO zal zondag zijn competitie voortzette­n met de volgende wedstrijde­n: KD 2011-Caravan 2010, SudharHind­boys, HVV-Welgedacht C en Cruzeiro-Neta Dell.