Times of Suriname

Veteraan-zanger Mohammed Aziz overleden

-

De zanger van het lied My Name is Lakhan, Mohammed Aziz is op 64-jarige leeftijd aan een hartstilst­and overleden. Hij was weer op weg naar Mumbai na een terugreis uit Kolkata toen hij een hartstilst­and kreeg. Hij is met spoed vervoerd naar het Nanavati Hospital waar hij dood werd verklaard.

Jonny Levers broer, Jimmy Moses, deelde dit bericht op zijn Facebook-pagina. Hij vermeldde dat Mohammed Aziz maandagavo­nd voor een show in Kolkata was. Hij nam de volgende dag de middagvluc­ht en landde om halfvijf in Mumbai. Hij nam toen een taxi van de luchthaven te Mumbai, maar begon zich kort daarna onwel te voelen. Aziz is toen naar het Nanavati Hospital vervoerd waar de artsen meedeelden dat hij is overleden. De populaire zanger was bekend van de Bollywood liedjes als My name is Lakhan, Teri Bewafai Ka Shikwa en vele anderen.

(Times of India/Foto: Bollyy) De schorsing van Mukesh Chhabra als regisseur van de film loopt mogelijk ten einde. Fox Star India heeft het onderzoek naar de klachten over seksueel misbruik bijna afgerond. De interne klachtenco­mmissie van Fox Star Studio’s heeft naar verluidt haar onderzoek afgerond. Zij heeft geen bewijs gevonden van seksuele intimidati­e tegen Mukesh Chhabra, zo meldden Indiase media. De producent moet nog een officiële aankondigi­ng maken, maar volgens de laatste geruchten lijkt het erop dat Mukesh opnieuw plaats mag nemen in de regisseurs­stoel. Hij zal begin december in Parijs zijn werk vervolgen. is de Bollywoodr­emake van de hitfilm

met in de hoofdrolle­n Sushant Singh

Rajput en Sanjana Sanghi.

 ??  ?? Kizie aur MannyFault in Our Stars,(Bollywood/Foto: Cinestaan. Social News XYZ)Kizie aur MannyThe
Kizie aur MannyFault in Our Stars,(Bollywood/Foto: Cinestaan. Social News XYZ)Kizie aur MannyThe
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname