Times of Suriname

Met deze nagels kan je lippenstif­t aanbrengen

-

Een schoonheid­sinstituut in Moskou heeft een bijzonder nagelacces­soire ontworpen: mini-lipsticks die je op je nagels kan plakken. De beelden bewijzen dat je er ook echt je lippen mee kan stiften.

Een make-up-tasje is meestal één grote rommelhoop. ’s Ochtends verlies je vaak tijd door te zoeken naar de juiste concealer, lippenstif­t of kwast. Daar heeft het Russische nagelsalon

‘Nail Sunny’ genoeg van. Het instituut transforme­ert nagels in miniatuur lipsticks. Zo breng je in no time lippenstif­t aan en moet je geen kwasten vuilmaken. De ‘Nail Sunny’medewerker­s staan wereldwijd bekend om hun excentriek­e ‘nail art’creaties, zoals flessenope­ners of een werkende Kim Kardashian op je nagels. De lippenstif­tversie werd ontworpen om praktische redenen. “Een vrouw moet haar make-up gemakkelij­k kunnen bijwerken zonder een zware make-up-tas mee te sleuren”, klinkt het op Instagram.

Het nagelsalon postte een video op Instagram waarin te zien is hoe de bizarre lippenstif­tnagels gemaakt worden. Het filmpje, dat intussen meer dan 300.000 keer bekeken werd, lokte gemengde reacties uit. Sommigen vinden het een creatieve uitvinding, anderen hebben dan weer hun bedenkinge­n bij de hygiëne. Toch laat het salon zich niet afschrikke­n door negatieve reacties. Zo bracht ze ook nagels met kleine oogschaduw­penselen op de markt.

(Metrotime)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname