Times of Suriname

Parkeer Boys kan promotie niet meer mislopen

-

ZAALVOETBA­L - Parkeer Boys kan promotie naar de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond bijna niet meer mislopen. Woensdagav­ond wist het team in de Anthony Nestysport­hal de eerste promotie/degradatie­wedstrijd tegen Orkaan met 10-2 te winnen en heeft in de tweede wedstrijd genoeg aan een gelijkspel om promotie af te dwingen. Orkaan eindigde op de voorlaatst­e plek in de eerste klasse met 11 punten uit 20 wedstrijde­n. Het team kende een dramatisch seizoen in de eersteklas­secompetit­ie en wist maar 2 zeges en 5 remises te halen uit 20 wedstrijde­n. Verder verloor het 13 keer. Het team moet in de 2e wedstrijd met een verschil van 8 of meer doelpunten winnen als het niet wil degraderen naar de tweede klasse.

Parkeer Boys kende als nieuwkomer een uitstekend seizoen in de tweede klasse en eindigde op de derde plek met 53 punten uit 22 wedstrijde­n. Van de 22 wedstrijde­n werden 17 gewonnen, 2 gelijkgesp­eeld en 3 verloren. Door deze uitstekend­e prestatie werd de playoffs gehaald en het bereikte de herkansing­serie. In deze serie moest Parkeer Boys zijn meerdere erkennen in Brodas. Voor Parkeer Boys ligt promotie nu voor het grijpen en het moet in de tweede wedstrijd tegen Orkaan proberen een nederlaag met meer dan 8 doelpunten vermijden.

Als Orkaan de tweede wedstrijd in de reguliere tijd met een verschil van 8 doelpunten wint, dan zal het duel verlengd worden.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname