Times of Suriname

Ronaldo weigert aanbod

-

VOETBAL - Komende zondag nemen River Plate en Boca Juniors in het Santiago Bernabéu het tegen elkaar op in het kader van de finale van de Copa Libertador­es. De Spaanse voetbalbon­d (RFEF) had graag gezien dat zowel Lionel Messi als Cristiano Ronaldo de return bijwoonde, maar volgens AS bedankt laatstgeno­emde voor de eer. De RFEF had naar verluidt de droom dat Messi en Ronaldo de wedstrijd samen zouden volgen vanuit de presidenti­ële loges van het stadion. Messi, die zaterdag met Barcelona de derby tegen Espanyol afwerkt, had zelfs tickets aangevraag­d bij de RFEF om de confrontat­ie tussen de twee Argentijns­e clubs in Madrid bij te wonen.

De return van de finale van de Copa Libertador­es tussen River Plate en Boca Juniors wordt op 9 december om 20.30 uur gespeeld in het Santiago Bernabéu. Volgens AS blijkt een tijdelijk terugkeer van Ronaldo naar het stadion van Real Madrid echter te gevoelig voor de Portugees. “Cristiano zou maar wat graag ingaan op de uitnodigin­g van de Spaanse voetbalbon­d om de wedstrijd te volgen aan de zijde van Lionel Messi, maar de wonden van zijn vertrek uit Bernabéu zijn nog niet geheeld”, vertelt een bron aan de Spaanse sportkrant. Ronaldo ruilde Real afgelopen zomer in voor Juventus, nadat de aanvaller onder meer te weinig waardering voelde van voorzitter Florentino Pérez. “De aanwezighe­id van en Cristiano Ronaldo en Lionel Messi zou een prachtige boodschap zijn voor het voetbal”, zo stelde de RFEF eerder. “Het zou beide spelers in een setting plaatsen die ze verdienen.” (VP)

 ??  ?? Cristiano Ronaldo zal zondag niet in het Santiago Bernabéu-stadion aanwezig zijn om het duel tussen River Plate en Boca Juniors mee te maken. (Foto: Goal)
Cristiano Ronaldo zal zondag niet in het Santiago Bernabéu-stadion aanwezig zijn om het duel tussen River Plate en Boca Juniors mee te maken. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname