Re­al Ma­drid be­reid Na­vas te la­ten gaan

Times of Suriname - - SPORT - Key­lor Na­vas krijgt ko­men­de zo­mer een vrij­ge­lei­de van Re­al Ma­drid. De 31-ja­ri­ge Costa Ri­caan is dit sei­zoen naar de bank ver­dre­ven door Thi­baut Cour­tois en mag uit­zien naar een nieuw avon­tuur. (Fo­to: Goal)

VOET­BAL - Key­lor Na­vas krijgt ko­men­de zo­mer een vrij­ge­lei­de van Re­al Ma­drid. De 31-ja­ri­ge Costa Ri­caan is dit sei­zoen naar de bank ver­dre­ven door Thi­baut Cour­tois en mag uit­zien naar een nieuw avon­tuur.

Dat meldt Mar­ca. Na­vas was de af­ge­lo­pen sei­zoe­nen ba­sis­spe­ler bij Re­al, dat met hem op doel drie keer de Cham­pi­ons Lea­gue won. Toch koos de Ko­nink­lij­ke er af­ge­lo­pen zo­mer voor om Cour­tois voor een klei­ne veer­tig mil­joen eu­ro op te ha­len bij Chel­sea. De keu­ze van trai­ner San­tia­go So­la­ri is op de Belg ge­val­len, waar­door Na­vas en­kel in de be­ker­du­els nog mag op­dra­ven.

Uit dank voor be­we­zen dien­sten zal Re­al zich ko­men­de zo­mer schap­pe­lijk op­stel­len. Een ver­van­ger voor Na­vas heeft de club bo­ven­dien al in huis. Vol­gens Mar­ca moet An­driy Lun­in de va­ca­tu­re in­vul­len. De Oe­kra­ï­ner kwam over van Zo­ry­aLu­hansk, waar­na hij met­een werd ver­huurd aan Le­ga­nés. Hij maak­te dins­dag in­druk in het be­ker­du­el met Rayo Val­le­ca­no. Ove­ri­gens is Ki­ko Ca­sil­la mo­men­teel de der­de doel­man in het San­tia­go Ber­na­béu. Over zijn toe­komst wordt met geen woord ge­rept. Re­al heeft ook Lu­ca Zi­da­ne nog on­der con­tract staan. (VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.