HVV laat pun­ten lig­gen

Times of Suriname - - SPORT -

VOET­BAL - HVV heeft weer kost­ba­re pun­ten la­ten lig­gen in de eer­ste­klas­se­com­pe­ti­tie van Li­vor­no Sport­or­ga­ni­sa­tie. In het Ed­dy Black­mans­ta­di­on kwa­men HVV en High­waystar don­der­dag niet ver­der dan een 1-1 ge­lijk­spel.

In de eer­ste helft kre­gen bei­de teams di­ver­se kan­sen, maar de doel­pun­ten ble­ven uit. Na 45 mi­nu­ten spe­len vond geen van de teams het net en ze gin­gen met een blan­co sco­re naar de kleed­ka­mers. Ook in de twee­de helft wa­ren er zat van kan­sen aan bei­de zij­den. Het luk­te HVV het eer­ste om het net te vin­den. In de 61ste mi­nuut vond San­ti­per­kash Ramp­hal­mis­ser, het net: 1-0. High­waystar gaf hier­na al­les, maar kon de ge­lijk­ma­ker niet sco­ren. HVV liet doel­rij­pe kan­sen lig­gen en dit kwam het team aan het ein­de duur te staan. In de 87ste mi­nuut luk­te het Er­rol Lant­veld om de ge­lijk­ma­ker bin­nen te schie­ten: 1-1. Aan de­ze sco­re kwam er geen ver­an­de­ring meer.

In de twee­de klas­se won Jong Hin­de­laya met 3-1 van KD 2011. De­ze sco­re werd al bij de rust be­reikt. Jong Hin­de­laya be­gon de wed­strijd goed en open­de de sco­re in de 22ste mi­nuut door een doel­punt van Ni­tesh Dhan­pat: 1-0. Kort hier­na was het Ric­ky Ram­na­rain die twee keer scoor­de voor Jong Hin­de­laya en de sco­re ver­ruim­de naar 3-0. Vier mi­nu­ten voor het ein­de ver­klein­de Gio­van­nie Sad­hoe de ach­ter­stand: 3-1. Ook werd Jong Hin­de­laya in de twee­de helft ge­re­du­ceerd naar tien man, na­dat Wi­nai Sard­joe de ro­de kaart kreeg. Toch kon KD 2011 geen pro­fijt daar­uit trek­ken.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname

© PressReader. All rights reserved.