Times of Suriname

HVV laat punten liggen

-

VOETBAL - HVV heeft weer kostbare punten laten liggen in de eersteklas­secompetit­ie van Livorno Sportorgan­isatie. In het Eddy Blackmanst­adion kwamen HVV en Highwaysta­r donderdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

In de eerste helft kregen beide teams diverse kansen, maar de doelpunten bleven uit. Na 45 minuten spelen vond geen van de teams het net en ze gingen met een blanco score naar de kleedkamer­s. Ook in de tweede helft waren er zat van kansen aan beide zijden. Het lukte HVV het eerste om het net te vinden. In de 61ste minuut vond Santiperka­sh Ramphalmis­ser, het net: 1-0. Highwaysta­r gaf hierna alles, maar kon de gelijkmake­r niet scoren. HVV liet doelrijpe kansen liggen en dit kwam het team aan het einde duur te staan. In de 87ste minuut lukte het Errol Lantveld om de gelijkmake­r binnen te schieten: 1-1. Aan deze score kwam er geen veranderin­g meer.

In de tweede klasse won Jong Hindelaya met 3-1 van KD 2011. Deze score werd al bij de rust bereikt. Jong Hindelaya begon de wedstrijd goed en opende de score in de 22ste minuut door een doelpunt van Nitesh Dhanpat: 1-0. Kort hierna was het Ricky Ramnarain die twee keer scoorde voor Jong Hindelaya en de score verruimde naar 3-0. Vier minuten voor het einde verkleinde Giovannie Sadhoe de achterstan­d: 3-1. Ook werd Jong Hindelaya in de tweede helft gereduceer­d naar tien man, nadat Winai Sardjoe de rode kaart kreeg. Toch kon KD 2011 geen profijt daaruit trekken.