Times of Suriname

Voordelen komkommers­ap

-

Komkommer helpt om ons lichaam te hydrateren, maar voorziet ons ook van de nodige hoeveelhed­en vitaminen, vezels en andere voedingsst­offen die we nodig hebben om actief te blijven. Drink jij weleens komkommers­ap? En ben je je bewust van de voordelen van komkommers­ap?

Veel mensen voegen komkommer toe aan een smoothie of salade omdat ze weten dat komkommer erg gezond is en het hun lichaam in vorm houdt. Maar dat zijn niet de enige voordelen van komkommers­ap. Het is een bron van vitaminen en mineralen die een aantal ziektes kunnen helpen bestrijden.

In dit artikel ontdek je de vele voordelen van komkommers­ap. We weten zeker dat je vanaf nu vaker komkommer gaat toevoegen aan je maaltijden.

Komkommers­ap bevat vitamine B, waardoor het eigenlijk een soort energiedra­nkje is. Een glas komkommers­ap levert je meer voedingsst­offen op dan een vergelijkb­aar commerciee­l drankje uit de supermarkt. Daarnaast bestaat komkommers­ap voor een groot deel uit water, waardoor je dus heel goed gehydratee­rd blijft zonder veel calorieën in te nemen. Drink je momenteel veel commerciël­e drankjes? Probeer deze dan eens een week in te ruilen voor komkommers­ap. Je zult al gauw het verschil merken.

En het is bovendien

veel goedkoper! Ook je portefeuil­le heeft er dus voordeel bij! (mens en gezondheid/

Foto: Pinterest)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname