Times of Suriname

Gewonden bij aanrijding ‘truck in huis’

-

PARAMARIBO - Twee personen raakten gewond bij een aanrijding zaterdagoc­htend aan de Theodoruss­traat, een zijstraat van het Molenpad, toen een truck twee woningen en een schutting ramde. Zij liepen letsel op en moesten met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g.

De truck reed over de Theodoruss­traat en ging in de richting van de Willem Campagnest­raat. Vermoedeli­jk reed de bestuurder met hoge snelheid; hij verloor de macht over het stuur. De truck ramde eerst een houten woning, reed daarna een schutting omver en ging vervolgens de garage van een andere woning binnen. Deze aanrijding veroorzaak­te schade aan beide woningen. Twee personen die zich in de woningen bevonden, raakten gewond. Bij de houten woning dreigt instorting­sgevaar en het tweede huis heeft schade aan de garage en het dak. Ook de schutting moest eraan geloven. De bestuurder van de truck verliet na de aanrijding de plaats. Toen de politie ter plekke kwam, was hij nergens te bespeuren. De brandweer ging ook ter plekke voor hulpverlen­ing. De truck werd in beslag genomen. WJ

 ??  ?? Twee personen raakten zaterdagoc­htend gewond toen een truck twee woningen en een schutting ramde. Zij werden voor behandelin­g naar het ziekenhuis gebracht. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Twee personen raakten zaterdagoc­htend gewond toen een truck twee woningen en een schutting ramde. Zij werden voor behandelin­g naar het ziekenhuis gebracht. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname