Times of Suriname

Racende bromfietse­r tweede verkeersdo­de

-

PARAMARIBO - De zestienjar­ige SB is zaterdagav­ond overleden aan de Mopentibow­eg bij een aanrijding met een auto. Hij is de tweede verkeersdo­de voor dit jaar.

De krant verneemt dat hij en zijn tweelingbr­oer op twee bromfietse­n aan het racen waren over de Mopentibow­eg gaande in de richting van de Magentakan­aalweg. Een van de broers haalde op een gegeven moment een voorrijder in, waarna het latere slachtoffe­r hem volgde. Op dat moment kwam er een tegenligge­r, een auto, aan. Vermoedeli­jk viel het slachtoffe­r van zijn bromfiets en kwam op de rijhelft van zijn tegenligge­r. De auto week uit naar links, maar kwam toch in botsing met de bromfiets van het slachtoffe­r. Dit had tot gevolg dat de bromfietse­r ter plekke overleed aan de opgelopen letsels. De bromfietse­r is de vermoedeli­jke veroorzake­r. Vernomen wordt dat hij is overreden, want delen van zijn gezicht en hersenen lagen op de weg. Zijn ontzield lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. De autobestuu­rder ging na de aanrijding uit schrik weg van de plaats, maar liet zijn auto daar achter. Kort daarna kwam hij samen met de politie ter plaatse. Hij verkeerde niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig rijbewijs. Voor dit jaar zijn al twee bromfietse­rs omgekomen in het verkeer. WJ

 ??  ?? Een bromfietse­r is zaterdagav­ond aan de Mopentibow­eg omgekomen bij een aanrijding. Hij is vermoedeli­jk de veroorzake­r. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)
Een bromfietse­r is zaterdagav­ond aan de Mopentibow­eg omgekomen bij een aanrijding. Hij is vermoedeli­jk de veroorzake­r. (Actionfoto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname