Times of Suriname

Man schiet schoonmoed­er dood

-

PARAMARIBO - Een man heeft zijn 51-jarige schoonmoed­er zaterdagmo­rgen in Lelydorp met een jachtgewee­r doodgescho­ten. Hij vluchtte na de daad met het wapen weg.

De krant verneemt dat de verdachte een relatie had met de dochter van het latere slachtoffe­r. Hij heeft drie kinderen met de vrouw. Hij kreeg enkele maanden terug een woordenwis­seling met zijn vrouw en verliet de plaats vermoedeli­jk na een heftige ruzie. De man zou haar echter telefonisc­h met de dood hebben bedreigd. Hij ging zaterdag gewapend met het jachtgewee­r op het adres en deed bedreigend­e uitlatinge­n. Zijn schoonmoed­er nam haar dochter en kleinkinde­ren in beschermin­g. Hij zou toen de schoonmoed­er hebben doodgescho­ten, waarna hij de plaats verliet. Het ontzielde lichaam van het slachtoffe­r werd in beslag genomen voor een gerechteli­jke lijkschouw­ing. Bij de politie kwam de melding binnen dat de vrouw dodelijk was geraakt. De verdachte is nog voortvluch­tig. De hagels uit het jachtgewee­r zouden ook een zoon van het slachtoffe­r in zijn been hebben geraakt. WJ

 ??  ?? Een menigte is toegestroo­md naar de woning waar een man zijn schoonmoed­er met een jachtgewee­r doodschoot in Lelydorp. De dader is verwikkeld met problemen in de relationel­e sfeer met een dochter van het slachtoffe­r. (Action-foto: Radjoe Toefanie)
Een menigte is toegestroo­md naar de woning waar een man zijn schoonmoed­er met een jachtgewee­r doodschoot in Lelydorp. De dader is verwikkeld met problemen in de relationel­e sfeer met een dochter van het slachtoffe­r. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname