Times of Suriname

Dit is de echte reden dat Justin en Hailey een nieuw huis zoeken

-

Leek het erop dat Justin en Hailey vanwege een eventueel toekomstig­e gezinsuitb­reiding driftig op huizenjach­t waren; TMZ onthult de ware reden.

Het blijkt dat hun huidige onderkomen in San Fernando Valley grote mankemente­n vertoont. Iets wat Justin niet onderzocht heeft, voordat hij de villa ging huren voor een bedrag van honderddui­zend dollar per maand... Nu blijkt de verwarming van het zwembad kapot, de airconditi­oning doet niet wat die moet doen en tot overmaat van ramp is er een waterleidi­ng in huis gebarsten. Dat zou de druppel zijn geweest die de emmer deed overlopen.

Ondertusse­n hebben Justin en Hailey hun heil gezocht in een Beverly Hills-hotel. Een video op TMZ waar Justin Bieber voor het hotel uitgelaten staat te zingen, lijkt aan te tonen dat ze het daar in elk geval een stuk beter naar hun zin hebben dan in het gehuurde huis. De huiseigena­ar zal volgens de website vast acher hun aankomen om zijn geld te innen, maar het was een overeenkom­st die per maand verlengd kon worden, dus wat dat betreft zitten ze goed. Nu nog een nieuw plekje voor henzelf vinden. Volgens een insider zijn ze er nog niet over uit of ze een huis willen kopen of toch het liefst weer gaan huren. Maar in beide gevallen zullen ze nu wel geleerd hebben van tevoren te onderzoeke­n hoe de staat van het huis is.

(De Telegraaf/Foto: Abonneren – Glamour)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname