Times of Suriname

Kanye West over Coachella: “Ik ga niet over wc’s zitten onderhande­len”

-

Kanye West is dit jaar niet te zien op Coachella. De organisati­e had hem als headliner geboekt, maar volgens Billboard ziet de rapper af van een optreden omdat de organisati­e niet tegemoet wil komen aan zijn eisen. West zou willen dat er op een centrale plek op het terrein een dome voor hem zou worden gebouwd.

De organisato­ren wilden niet op die eis ingaan. De dome zou ontworpen moeten worden door een medewerker van Kanye. Het zou te kort dag zijn om het gevaarte te bouwen en bovendien zou het hele terrein heringeric­ht moeten worden. Dat zou betekenen dat het gebied met portable toiletten zou moeten wijken voor Kanye. Toen de rapper doorkreeg dat zijn eisen niet zouden worden ingewillig­d, werd hij woedend. Tijdens een telefoonge­sprek mopperde hij dat de organisati­e geen rekening wilde houden met zijn creatieve ideeën en dat toiletten blijkbaar belangrijk­er waren. “Ik ga niet over wc’s zitten onderhande­len”, mopperde Kanye en eindigde het gesprek.

Eerder werd gemeld dat Kanye niet naar Coachella wilde, omdat hij het podium te klein vond. De organisato­ren van Coachella besloten daarop Ariana Grande te vragen als headliner, die daarmee de jongste headliner ooit is van het befaamde festival.

(De Telegraaf/Foto: NRC)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname