Times of Suriname

Kriti Sanon wil hoofdrol in

-

Een paar maanden geleden werd Kriti Sanon gespot op het kantoor van filmmaker Rakesh Roshan. Ze hoorde dat de regisseur is begonnen met zijn zoektocht naar de actrice voor de hoofdrol in Deze ontmoeting leverde echter niets op en recent probeerde ze opnieuw haar geluk te beproeven.

Rakesh Roshan hoopt echter dat hij Priyanka Chopra kan overtuigen om ook in dit deel weer de hoofdrol op zich te nemen. Maar hij staat wel open voor het idee om ook andere actrices een kans te geven. “Kriti was inderdaad op bezoek om de rol in te bespreken. Zij is echter niet de enige. Het is overduidel­ijk dat actrices deze rol maar al te graag willen bemachtige­n”, aldus een productiea­ssistent.

“Rakesh Roshan zal niemand weigeren om auditie te doen. Hij ontmoet iedereen en gaat met een open mind de auditie in. Maar de uiteindeli­jke beslissing wordt genomen in overleg met Hrithik Roshan”, vult Sanon aan.

Wanneer de definitiev­e beslissing valt, is niet bekend. Rakesh Roshan is recent geopereerd aan zijn keel. Hij moet de komende tijd eerst herstellen voordat hij weer aan het werk gaat.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname