Times of Suriname

Issa bedankt voormalig voorzitter Sardjoe

-

BASKETBAL - Conrad Issa, de pas gekozen voorzitter, heeft oud-voorzitter Dilip Sardjoe bedankt voor alles wat hij heeft gedaan voor de Surinaamse Basketbal Associatie (SBA). SBA zal Sardjoe en Delano de Vries die niet meer terugkeren, op een speciale manier bedanken.

Issa geeft aan dat wij de verdienste­n van Sardjoe nooit en te nimmer moeten vergeten. “Zonder de visie en de financiële ondersteun­ing van de heer Sardjoe waren wij als SBA niet waar wij nu zijn. Vergist u zich niet met de conclusies die vaak getrokken worden over de relatie tussen de aanwezighe­id en geleverde bijdrage. Het is zo dat Sardjoe misschien niet vaak lijfelijk aanwezig was op onze activiteit­en, maar ik kan u zeggen dat de bijdrage vanaf 2012, inclusief het scholenbas­ketbalproj­ect in miljoenen SRD’s loopt”, zegt de pas gekozen voorzitter.

Issa geeft verder aan dat hij ook verantwoor­delijk was voor de hele reorganisa­tie binnen de SBA. “Het kantoor, logistiek en bestuur hebben wij allemaal te danken aan Sardjoe”, zegt Issa. De pas gekozen voorzitter wil de afgelopen zes jaar, waar Sardjoe als voorzitter heeft gediend, niet gewoon voorbij laten gaan. SBA is van plan om een ‘goede afscheid’ te geven aan de twee gewezen bestuursle­den. “Bij deze gelegenhei­d zullen wij de heren Sardjoe en De Vries extra huldigen”, zegt Issa. Het lag in de bedoeling om de receptie voor deze twee scheidende bestuursle­den te organisere­n op 8 februari, maar door omstandigh­eden is deze datum geschrapt. Issa zegt dat de receptie nu gepland is midden februari. De leden zullen vooraf gemeld worden op welke datum het precies gaat zijn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname