Times of Suriname

Verlamde man staat op voor eerste dans met zijn bruid

-

Op sociale media verovert een video de harten van de mensen waarop te zien is hoe een verlamde man met behulp van zijn broer en zijn vader opstaat uit zijn rolstoel om met zijn vrouw te dansen op hun huwelijksf­eest. De video werd ook door de Amerikaans­e komiek James Corden gedeeld met de woorden ‘dit is het mooiste wat ik vandaag heb gezien’.

Na het uitvoeren van een ingestudee­rde dans met zijn vrouw terwijl hij in zijn rolstoel zat, verraste de bruidegom zijn kersverse vrouw door met hulp van zijn vader en zijn broer op te staan. De mannen gespten hun benen vast aan die van Rohling, waardoor hij op kon staan. Op die manier kon het koppel na de officiële openingsda­ns ook nog staande een ‘slow’ uitvoeren op de tonen van ‘Make it to Me’ van Sam Smith. De emotionele video is inmiddels al meer dan 16 miljoen keer bekeken wereldwijd en ook al meer dan 400.000 keer gedeeld.

(HLN)

1962 - Axl Rose

W Axl Rose (Lafayette, 6 februari 1962) is een Amerikaans musicus, bekend als de zanger, tekstschri­jver en oprichter van de hardrockba­nd Guns N’ Roses. Dankzij de hits Welcome to the Jungle, Sweet Child o’ Mine en Paradise City groeide de band al snel uit tot een van de grootste rockbands ter wereld. Hij is in 2012 toegelaten tot de Rock and Roll Hall of Fame als lid van Guns N’ Roses. In 1986 kreeg Rose een relatie met Erin Everly, de dochter van Don Everly van de Everly Brothers. Rose schreef de hit Sweet Child o’ Mine voor Everly, die ook in de bijhorende videoclip speelde. Rose en Everly trouwden op 28 april 1990 in Las Vegas. Een maand later dreigde Rose al met een echtscheid­ing. In oktober 1990 kreeg Everly een miskraam, waarna het paar een maand later definitief uit elkaar ging. Het huwelijk werd nietig verklaard in januari 1991. (Foto: 93.3 WMMR)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname