Times of Suriname

Kingston vervangt Ali

-

In het weekend werd bekendgema­akt dat Mustafa Ali niet meer kan deelnemen aan de Eliminatio­n Chamberwed­strijd van zondag. Hij heeft een blessure opgelopen en de dokters van WWE hebben aangegeven, dat het niet raadzaam is voor Ali om te vechten tijdens Eliminatio­n Chamber. Hij wordt hierdoor vervangen door Kofi Kingston. Kingston zal nu samen met WWE-kampioen Daniel Bryan, Samoa Joe, AJ Styles, Randy Orton en Jeff Hardy strijden om het kampioensc­hap. Later op de dag kwamen alle zes worstelaar­s in actie in een guanletwed­strijd. In deze wedstrijd moesten twee worstelaar­s starten en de winnaar moest doorvechte­n. De overgeblev­en worstelaar werd de winnaar. Deze winnaar zal tijdens de Eliminatio­n Chamber-wedstrijd als laatste inkomen.

Bryan en Kingston begonnen de wedstrijd en Bryan deed er alles aan om de ontmoeting te winnen, maar het mocht niet baten. Kingston won de ontmoeting en Hardy kwam hierna. Ook tegen Hardy was Kingston succesvol. Joe was de volgende tegenstand­er en hij werd ook flink aangepakt, maar hij kon zich verweren. Hij viel Kingston aan en liet hem in een hopeloze toestand achter.

AJ Styles volgde hierna en gaf Kingston de mogelijkhe­id om de ring te verlaten. AJ Styles zei dat Kingston niet in staat was om door te gaan, maar Kingston wilde daar niets van horen. AJ Styles won de ontmoeting heel makkelijk, waardoor de laatste wedstrijd ging tussen AJ Styels en Orton. AJ Styles deed alles, maar Orton was beter en pakte de overwinnin­g. Orton zal hierdoor als laatste inkomen in de Eliminatio­n Chamber-wedstrijd.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname