Times of Suriname

Juventus wil vijftig miljoen plus Dybala bieden voor Salah

-

VOETBAL - Juventus versterkte zich afgelopen zomer nog met Cristiano Ronaldo en het begint erop te lijken dat de Italiaanse grootmacht na dit seizoen opnieuw een megatransf­er in gedachten heeft. Tuttosport en Sky Arabia berichtten gisterocht­end dat La Vecchia Signora bereid is om heel ver te gaan voor de komst van Mohamed Salah.

Juventus zou erover nadenken om Paulo Dybala te betrekken in een deal die Salah terug kan brengen naar Italië. De sterspeler van Liverpool kwam in het verleden al uit voor Fiorentina en AS Roma en geniet nog steeds een goede reputatie in de Serie A. The Reds kunnen mogelijk in de komende maanden een officieel bod verwachten van Juve, dat naast Dybala ook nog eens vijftig miljoen euro naar Anfield zou willen overmaken.

Dybala werd in de afgelopen seizoenen in Turijn gezien als de grote ster voor de toekomst, maar de 25-jarige Argentijn komt dit seizoen maar mondjesmaa­t in het stuk voor. Massimilia­no Allegri posteerde hem de afgelopen twee Serie A-wedstrijde­n zelfs op de bank en de trainer is naar verluidt niet tevreden over de wisselwerk­ing tussen Dybala en Ronaldo. Met de komst van Aaron Ramsey komt volgend seizoen daarnaast een speler binnen die op dezelfde positie uit de voeten kan als La Joya. Dat Juventus op de achtergron­d werkt aan een grote deal om geld binnen te krijgen lijkt in ieder geval vast te staan. Onder meer La Repubblica meldt dat de club van plan is om door middel van het uitgeven van obligaties 150 miljoen euro binnen te halen. Dat bedrag zou dan weer ingezet kunnen worden bij de pogingen om Salah naar Noord-Italië te brengen.

(VP)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname