Times of Suriname

André Silva houdt deur open

-

VOETBAL - André Silva kwam als speler van AC Milan maar moeizaam uit de verf, waardoor hij dit seizoen op huurbasis actief is bij Sevilla. Daar beleeft hij met elf doelpunten tot dusver een prima jaargang. Een terugkeer in Milaan sluit de Portugees dan ook zeker niet uit: “Er is constant contact.”

Volgens Silva houdt zijn eigenlijke broodheer hem goed in de gaten. “Ja, ze sturen me berichten en zeggen dat ik het goed doe. Ik ben natuurlijk ook nog altijd een investerin­g voor ze”, zegt de 23-jarige aanvaller tegenover La Gazzetta Dello Sport . “Er is constant contact. Ik mis Italië ook wel, ondanks dat het daar minder ging dan ik had gewild. Maar voetbal is nu eenmaal geen individuel­e sport”, zegt Silva, die in 2017 voor ongeveer 38 miljoen werd overgenome­n van FC Porto. Ook bij Sevilla blijven is zeker een optie voor de spits. De Spanjaarde­n hebben een optie om Silva na dit seizoen over te nemen van AC Milan, terwijl los Rojiblanco­s al hebben laten weten dat ze hem graag willen behouden. “Het is soms lastig, ik zit tussen twee werelden in”, zegt de 31-voudig internatio­nal. “Ik voel me hier goed, maar ben in feite speler van Milan. Ik houd me maar niet te veel bezig met mijn toekomst, dat zorgt alleen maar voor afleiding.”

Een voorkeur durft Silva dan ook niet uit te spreken. “Maar als ik moet kiezen tussen spelen in Sevilla of op de bank zitten in Milaan, is mijn voorkeur niet heel ingewikkel­d”, doelt Silva op het feit dat hij bij Milan lang niet zeker was van een basisplaat­s. “Mocht Sevilla mij aantrekken, dan zal het zijn omdat ze vertrouwen in mij hebben. Maar daar is het nog te vroeg voor, ik heb nog niets besloten.”

(VP)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname