Times of Suriname

Rover gewond tijdens overval woning

-

PARAMARIBO - Romano S (34) raakte gisteren gewond toen hij samen met een kompaan een beroving pleegde in een woning aan de Rolmaatweg in Wanica. Hij moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g. Hij is intussen in verzekerin­g gesteld en ligt onder politiebew­aking in het ziekenhuis. Hoofdinspe­cteur Ulrich Tjin Liep Shie, regiocomma­ndant Midden-Suriname, bevestigt de arrestatie.

Romano S ging samen met een kompaan naar de woning aan de Rolmaatweg. Zij forceerden het hangslot met een pijpentang en gingen in de benedenwon­ing. Via de trap gingen zij naar de bovenwonin­g, waar zij een kamerdeur openbraken. Zij vielen een man, een vrouw en een peuter aan. Op de benedenver­dieping was er een andere man die door het lawaai op de bovenverdi­eping een kijkje nam. De verdachten, die gewapend waren met messen, raakten in een worsteling met de twee mannelijke slachtoffe­rs. Er werd USD 1000 en SRD 500 buitgemaak­t. Een van de rovers zag op een gegeven moment kans weg te vluchten. Zijn kompaan ging een van de slachtoffe­rs te lijf met een mes en verwondde hem in zijn buik en rug. Het slachtoffe­r wist het mes te bemachtige­n en verwondde de rover. De rover liep diverse verwonding­en aan het bovenlicha­am op en raakte waarschijn­lijk bewusteloo­s. Zowel de rover als het slachtoffe­r moest met de ambulance worden vervoerd. Het andere slachtoffe­r hield schrammen over. De politie is nog bezig de tweede rover die voortvluch­tig is, op te sporen. Hij is waarschijn­lijk ook gewond geraakt. WJ

 ??  ?? Deze man raakte gisteren gewond toen hij samen met een ander een beroving pleegde in een woning aan de Rolmaatweg. Hij is overgebrac­ht voor medische behandelin­g.(Action-foto: Wiedja Jagan)
Deze man raakte gisteren gewond toen hij samen met een ander een beroving pleegde in een woning aan de Rolmaatweg. Hij is overgebrac­ht voor medische behandelin­g.(Action-foto: Wiedja Jagan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname