Times of Suriname

Icardi weigert training

-

VOETBAL - Mauro Icardi is op ramkoers bij Internazio­nale. De spits, die vanwege de moeizame contracton­derhandeli­ngen met de Italiaanse club geen aanvoerder meer is en ook al wekenlang niet in actie komt voor i Nerazzurri, weigert mee te trainen, zo vertelt trainer Luciano Spalletti donderdaga­vond aan verschille­nde media. De 26-jarige Argentijn claimt een blessure te hebben en kan zodoende niet spelen, maar onderzoeke­n van de medische staf laten een ander beeld zien. “De waarheid is dat we Mauro hebben gevraagd of hij weer wilde trainen”, zegt Spalletti donderdag na afloop van het duel met Eintracht Frankfurt in de achtste finales van de Europa League, dat in 0-0 eindigde.

“De dokter zei dat in zijn optiek de periode van behandelin­g afgerond is, maar Mauro zei: Nee, ik voel nog pijn. Ik zeg wel als ik voel dat ik weer klaar ben om te spelen. Ik heb me er maar bij neergelegd en ben naar huis gegaan”, aldus Spalletti over zijn voormalig aanvoerder, die momenteel nog tot de zomer van 2021 vastligt in Milaan.

Naar verluidt, bakkeleien de leiding van Inter en de entourage van Icardi, aangevoerd door zaakwaarne­mer Wanda Nara, al maandenlan­g over een eventueel nieuw contract. Icardi heeft dit seizoen reeds 15 keer gescoord in 28 wedstrijde­n in alle competitie­s. De laatste keer dat de aanvaller in actie kwam voor Inter was op 9 februari, toen Parma met 0-1 opzij werd gezet. (VZ)

 ??  ?? Mauro Icardi die weigert zijn trainingen te hervatten bij Internazio­nale. (Foto: ad.nl)
Mauro Icardi die weigert zijn trainingen te hervatten bij Internazio­nale. (Foto: ad.nl)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname