Times of Suriname

Peel gaat voor de overwinnin­g

-

VOETBAL - “Wij moeten de telleurste­lling van de vorige week achter ons laten en de aandacht te vestigen op West United”, zegt trainer Maikel Peel van Broki, dat vandaag het team uit Coronie op bezoek krijgt. De wedstrijd in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbal Bond wordt gespeeld in het Zichemspor­tcomplex.

Trainer Peel geeft aan dat het gelijkspel tegen A Coconut een domper was voor het team, maar die moeten wij achter ons laten. “Wij kunnen niet meer terug.” Peel geeft verder aan dat de trainingen goed zijn verlopen en er is gesproken over de fouten die er zijn gemaakt in de wedstrijd tegen A Coconut. Broki gaf in de slotfase van deze wedstrijd een 3-1 voorsprong uit handen om uiteindeli­jk 3-3 te spelen. Peel geeft verder aan dat West United een geduchte tegenstand­er is en de overwinnin­g van vorige week heeft het team goed gedaan. West United won afgelopen weekend van Notch met 3-1 en beëindigde hiermee zijn negatieve reeks van acht verloren wedstrijde­n. Peel zegt verder dat het een mooie wedstrijd gaat worden en het team dat de minste fouten maakt, winnen.

zal de wedstrijd

Overige wedstrijde­n de eerste divisie:

van

zaterdag: Nishan’42-A Coconut (Essedstadi­on), Walking Boyz Company-Papatam (Andre Kamperveen­stadion), Santos-Voorwaarts (Pierkhansp­ortcomplex) en Inter Moengo Tapoe-PVV (Brunswijks­tadion). Zondag: SNL-Notch (Essedstadi­on)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname