Times of Suriname

R. Kelly: “Ik heb nog maar 350.000 dollar”

-

Het blijft maar slechts nieuws regenen voor R. Kelly. De zanger, die momenteel vastzit vanwege een alimentati­eachtersta­nd, zegt armlastig te zijn en ’nog maar’ 350.000 dollar op de bank te hebben staan. Dat is omgerekend een ruime 3 ton euro. Dit meldt Page Six.

Kelly legde zijn financiële situatie uit aan Gayle King, tijdens het tweede deel van het interview dat zij met hem deed voor CBS This Morning. Er hebben zoveel mensen van me gestolen, mensen die toegang hadden tot mijn bankrekeni­ng. Ik ben laatst zelf voor het eerst naar de bank gegaan, omdat ik er klaar mee was niet te weten waar mijn geld naartoe ging. Toen kwam ik erachter dat ik nog maar 350.000 dollar over heb van alles wat ik ooit had.

De omstreden zanger opende gelijk een nieuwe rekening, waar hij zijn geld op liet storten. Hij is zijn ex-vrouw Andrea nog 180.000 euro schuldig aan niet betaalde alimentati­e voor hun drie kinderen, iets waarover hij nogal Issa Fam Thing (IFT) heeft tijdens de show van de Jamaicaans­e zangeres Shenseea voor het eerst opgetreden. I.F.T. is een Surinaamse muziekgroe­p bestaande uit vier artiesten. Deze artiesten zijn met muziek begonnen, nadat ze onderling ontdekt hadden dat er talent is binnen de groep tijdens een house party. De artiesten hebben vanaf toen vaker met elkaar geoefend, nummers geschreven en zijn toen naar de studio geweest voor opnames. De namen van de artiesten zijn Sven ‘Sven’ Ramdin. Nivando ‘Thanio’ Grot, Anthony ‘Shakur’ Pocorni en John ‘Zes6zo’ Robinson.

Dit alles is in 2017 begonnen. In 2018 maakten de artiesten kennis met Mr. Zonneman via hun manager All Star Tasha. Vanaf toen is besloten dat de artiesten hun talent serieuzer moeten gaan gebruiken en is er gekozen om te werken aan een album. Het was de bedoeling om vorig jaar oktober een single te lanceren, maar omdat Mr. Zonneman niet aanwezig was, boos is. “Hoe kan ik dat betalen? Mijn ex maakt me kapot, waardoor ik niet kan werken. Als ik niet werk, hoe kan ik dan geld verdienen en voor mijn kinderen zorgen?”

Kelly is op borgtocht vrijgekome­n, nadat hij eerder werd gearrestee­rd op verdenking van het hebben van seks met meerdere minderjari­ge meisjes. Een vriendin van hem betaalde de borgsom van 100.000 dollar, omdat hij die zelf niet kon ophoesten. is dat niet gelukt, maar kwamen zij in februari uit met de single

De groep is ontstaan tijdens een houseparty waarbij zij aan het freestylen waren. Zo merkten ze op dat er onderling talent was. Ze maken r&b,hiphop, rap en soul. Omdat ze als vrienden begonnen zijn met het maken van muziek hebben zij ook een aantal solosingle­s warmee zij bezig zijn. Hun debuutsing­le is momenteel aan te vragen bij de radiostati­ons van Suriname. De artiesten staan ook op de Nederlands­e Mixtape ‘Woelig’ van dj Duane Franklin. De groep heeft onlangs ook opgetreden tijdens een show in het district Commewijne. De artiesten worden bij hun optredens begeleid door dj Archa.

MW/Foto: Mr. Zonneman)

 ??  ?? Slow Wine.
Slow Wine.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname