Times of Suriname

Man met steekverwo­ndingen langs de weg

-

PARAMARIBO Een man is zaterdagav­ond rond halftwaalf met steekverwo­ndingen aangetroff­en langs de Flamingost­raat in het politieres­sort Geyersvlij­t. Hij moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandelin­g. De krant verneemt dat de man steekverwo­ndingen in de buikstreek had en niet aanspreekb­aar was.

Een voorbijgan­ger trof de man aan met de verwonding­en en alarmeerde de politie die naar de plaats ging. Het is niet bekend hoelang geleden de steekparti­j had plaatsgevo­nden en hoelang de man naast de inrit van een buurtbewon­er lag. Buren hadden hem niet opgemerkt. Hij woont samen met zijn vrouw en drie kinderen niet ver van de plaats waar hij aangetroff­en werd. De politie ging op het adres, maar trof niemand thuis aan. Het onderzoek is nog gaande om te achterhale­n hoe hij aan de steekverwo­ndingen komt en wat het motief is.

WJ/RT

 ??  ?? Deze man is zaterdagav­ond langs de Flamingost­raat met steekverwo­ndingen aangetroff­en. (Action-foto: Radjoe Toefanie)
Deze man is zaterdagav­ond langs de Flamingost­raat met steekverwo­ndingen aangetroff­en. (Action-foto: Radjoe Toefanie)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname