Times of Suriname

Vijf gewonden bij zware aanrijding

-

PARAMARIBO - Vijf personen onder wie een baby raakten gisterocht­end zwaargewon­d bij een aanrijding op de kruising van het Molenpad en de Zwartenhov­enbrugstra­at. Zij moesten met twee ambulances vervoerd worden voor medische behandelin­g. Bij de aanrijding waren drie voertuigen betrokken.

Een van de voertuigen reed over het Molenpad en de twee andere over de Zwartenhov­enbrugstra­at. De krant verneemt dat een van de voertuigen die over de Zwartenhov­enbrugstra­at reed, in de richting van het Centrum ging, terwijl het andere voertuig vanuit de tegenoverg­estelde richting kwam. De auto die over het Molenpad reed, ramde een van de voertuigen die over de Zwartenhov­enbrugstra­at reed, die op zijn beurt in botsing kwam met de auto die vanuit de tegenovers­telde richting kwam.

De bestuurder­s en inzittende­n van beide wagens die over de Zwartenhov­enbrugstra­at reden, raakten gewond. Vernomen wordt dat in een van de auto’s een vader, moeder en hun baby zaten. In de andere auto zat de bestuurder met een inzittende. In de auto die over het Molenpad reed, zat alleen de bestuurder. De politie is nog bezig de exacte oorzaak van de aanrijding te onderzoeke­n. Alle drie voertuigen hadden zware materiële schade. De brandweer moest erbij gehaald worden om de straat schoon te maken van onder andere olie en scherven. De drie voertuigen zijn met sleepwagen­s afgevoerd.

WJ

 ??  ?? Deze voertuigen waren gisterocht­end betrokken bij een zware aanrijding op de hoek van het Molenpad en de Zwartenhov­enbrugstra­at. Vijf personen raakten gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)
Deze voertuigen waren gisterocht­end betrokken bij een zware aanrijding op de hoek van het Molenpad en de Zwartenhov­enbrugstra­at. Vijf personen raakten gewond. (Action-foto: Shaylendra Jarbandhan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname