Times of Suriname

Benaissa zingt duet met Ngina Devis

-

Nog altijd verliefd is de titel van de allernieuw­ste song van Benaissa, waarin ook de getalentee­rde Ngina Devis die we kennen van het winnend Suripop-nummer Ibri Yuru (2004) te horen is.

Nog Altijd Verliefd is zijn eerste eigen officiële Nederlands­talige reggaerele­ase. De inspiratie voor de inhoud van dit lied is het gelukzalig­e gevoel van de liefde voor iemand, zegt de zanger. Met deze song viert Benaissa de liefde en benadrukt dat één van de belangrijk­ste factoren in een relatie elkaar alles gunnen is. Dit creëert volgens de zanger een ijzersterk­e band die niet te breken is door tussenkoms­t van een ander. De song spreekt de waardering uit voor de partner die er al zo lang voor je is. “Over liefde raak je niet uitgesprok­en en ik vind dat de man zich vaker openlijk mag uiten op dit vlak”, zegt hij verder.

Ondanks dat hij niet aanwezig was bij de promotie van zijn vorige single Plans For You is hij dik tevreden over het effect op het Surinaamse publiek. Wat hem wel is opgevallen, is dat de waardering voor muziek bij zowel radio als televisie uiteenloop­t. Het gebeurt dat je bij de ene zender op nummer 1 staat en bij de andere zender niet eens wordt opgenomen in de playlist.

Op de vraag hoe hij op het idee kwam samen te werken met Ngina zegt de artiest: “Mijn samenwerki­ng met Ngina Devis is van way back”. Zo’n acht jaar geleden hebben we al samengewer­kt in de studio en hebben sindsdien altijd contact gehouden en besloten weer eens iets moois te maken samen. het resultaat.”

is De muziekprod­uctie van de song lag in handen van de producers Rekesh Dukaloo en Patrick Esajas (Mr. Patze). Benaissa is ook bekend van Arnhemsgew­ijs en

& Benaissa. Voor de bijbehoren­de muziekvide­o van deze single zal er een nauwe samenwerki­ng plaatsvind­en tussen BSQPicture­s (Michael Stephens) en CDQ Universal (Rafick Bottse). Het is de bedoeling dat verschille­nde mensen in zowel Suriname als Nederland de gelegenhei­d krijgen hun liefde voor hun partner te tonen, door middel van een korte performanc­e. De eeuwenoude link tussen Nederland en Suriname zal in deze video op een mooie manier worden aangehaald.

 ??  ?? Nog altijd verliefd
Kenny B
Nog altijd verliefd Kenny B
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname